RSS

Saturday, April 3, 2010

Hari ke3 pembukaan Tupperware Business Centre (Alam Anggun)

Selamat Malam...

Pejam celik-pejam celik sudah hari ke 3 rupanya Alam Anggun beroperasi..Penat sungguh rupanya kerja...kaki ni dah sakit sangat...rasa macam nak tercabut pun ada....Tapi sakit pun tak kesah...sebab happy sangat ramai customer yang datang membeli barangan Tupperware n ramai yang memberi sokongan..Maklumla banyak product baru dan banyak yang offer..sales pun not bad....hari ni punya sales saja dekat 9k...great!!!!!.

Ramai juga yang sudah tau dimana TBC kami berada bak kata mak "kejap je ni..word will spread around...hopefully ramai lagi yang akan datang membeli disini."...so after this senang la mereka nak membeli lagi...insyaALLAH kami akan memberi servis yang terbaik...Kami mohon maaf kalau servis kami tak mengikut apa yang anda inginkan dari kami...tapi kami akan cuba bagi yang terbaik dari sehari ke sehari...Thanks for support us...
Kaunter depan - tempat mengoder barang

Tupperware display cabinet

Beauty Control & Nature Care Product display cabinet


ok lah...rasanya tak boleh lama di sini..banyak kerja nak siapkan...lagi pun nak kena rehat...insyaALLAH sy akan update blog dari masa ke masa....

Till then...

2 comments:

♥ LeeN ♥ said...

salam!

seriously dapat rasa keseronokannya :) sungguhpun penat, tapi memang sangat puas hati kan?

aziah said...

salam,
bleh tak kalo saye nak mintak contact detail your mum kat alam anggun? i've got a number of things yg nak tanye..:)baru je join tupperware nih