RSS

Saturday, March 14, 2009

Busy..nya semester nie

Salam...lamanya saya tak enter this blog..maaf sangat2 sebab dah lama tak update blog...sebenarnaya saya tak de idea & terlalu busy dengan tugas2 yang diberi lecturer..lepas satu2 assignment diberi untuk disudahkan dalam masa seminggu..boleh katakan tiap2 minggu ada assignment...tapi nak buat macam mana...kena terima la semuanya dengan hati terbuka..kita nak belajarkan.kalau lecturer tak bagi latihan..macam mana kita nak pandai..betul tak?..pelajar2 sekarang ni, pantang lecturer bagi kerja je..nak complain..itu la.ini la...macam-macam yang nak di complain...tak pernah nak bersyukur...hehehe...saya pun macam tu juga mula2..tapi bila fikir balik...ermm..bagus juga lecturer bagi tugas banyak2...kalau tak..macam mana saya nak jawab peperiksaan akhir sem ni..hmm..ni pun kerja berlambak2..dengan nak study untuk 2 test minggu depan...tak tau la macam mana sem ni...risau juga..lebih2 lagi subjek C++ & genetic...ok lah...I think I need to stop here...nak kena study untuk test pula...insyaAllah kalau ada kelapangan waktu..saya update lagi ya...see ya!!!

0 comments: