RSS

Tuesday, October 7, 2008

Luckyly class canceled..

What am i going to write here.....actually i dont have any idea to write...my mind are totally blank...today as usual I need to go to university..pg tadi ingat nak ponteng dah kelas....tp nasib baik terlintas nak tgk info kat email untuk subjek microbe...hmmm...luckyly Pn Azah cancel the class because of...she and other biotech lecturer need to attend seminar (Bio Malaysia) at PWTC..happynya!!tak payah g kelas pagi...ada juga la masa nak siapkan assignment financial plan subjek Entrepreneurship....I really hate this subject!...after zohor I drove my mom's car to campus..i drive alone...biasanya hari selasa ayah akan hantar n akan ambil pukul 9.30mlm...sbb ari selasa kelas sampai mlm...tapi minggu ni..ayah n mak masih tak larat...kesian mak n ayah...demam tak baik2 lagi...so nak tak nak kna la pergi sendiri...balik sendiri...cuak juga drive mlm2 ni...sbb dah lama tak drive mlm..This semester, my schedule really pack..busy betul sem ni...kebetulan abgngah nak kahwin...so kena la tolong sikit sebanyak persiapan untuk hantaran...lagi pun dah kena ulang alik dari rumah ke kampus...ok la..I nak kena prepare for my test this thursday.


Ermmm...sorry la ea....bahasa campur aduk english n bahasa melayu....btul2 tgh tak de idea...hehe..(T_T)

0 comments: