RSS

Saturday, June 13, 2009

Short sem

Salam...

Lame nya saya tak update blog ni....

Maklumla dah mula kuliah..Sem Pendek ni saya ambil 2 subjek sahaja..Satu subjek tentang Problem Solving & decision Making Mangement...terasa diri ni macam student Management je..hehe...padahal biotech..subjek yang satu lagi tu...Sc.Communication..Subjek ni takde final exam...sukenye!!!...tapi...takut juga bila sampai masa presantation..dah la 50%...banyak nya...kena pula presant sorang2...ye la..tajuk thesis takkan nak presant ramai2...
Tapi sem ni tak mula buat thesis lagi...cuma kena buat research proposal je dulu...minggu depan baru dapat tajuk..so minggu depan juga la boleh cari maklumat and resarch..Risaunya!!...Lecturer kata..research proposal ni sebagai backbone untuk nak buat thesis nanti...Thesis tu time final year...sem depan la....yea2..dah nak habis degree....tak sabar rasanya nak habis..n nak cari kerja cepat2...Boleh bayar PTPTN n beli kete sendiri..hehe....insyaAllah..amin!!!!

Okay lah...dah tak de idea nak menaip...rasa nak g jalan2 je...tapi tak tau nak g mana.....=)daaa...

2 comments:

criestz said...

akak g la tasik sha alm..
kn kn =P

Khadijah Azhari said...

hehehehe...thanks ihsan for ur comment...neway nice to know u...