RSS

Saturday, November 15, 2008

Demam Exam....Tak aci betul la!!

Huuu....ape la nasibku....semua org dah habis exam...aku sorng je tak habis lagi....bukan nk kata habis...start exam pun belum..lambat betul la unisel ni!...hukhuk...adik2 yg belajar kt UIA n USIM pun dah balik rumah...dioarng dah abis exam...bestnya!!...boleh enjoy....yg aku ni,....kena mengadap nota lagi....hukhuk....kasihan!!...jelous la juga tgk adik2 enjoy sbb diorg tak payah fikir nk baca nota dah....ermmm...yg sakitnya!...dugaan la duk rumah ni...jadi takde mood nak wat pape...bukan setakat study je...nak tdo pun takde mood....sbb risau tak study lg..hehe...teruk2!!dah tau risau...bukannya nak study!!...ish...ish...ish...ape nk jadi la ngn bdk unisel sorg ni....pantang kalu buka laptop je...ym je keje dia..gimik je tu ckp nk study.....hehe..teruk3!!! Study la...exam dah nk dekat!!!!!Ganbatte Kudasai!

0 comments: