RSS

Monday, November 3, 2008

Leganya....

Leganya hari ini bila dah hantar lab report microbe...but still tak puas hati..sebabnya hantar lambat..masa hantar tu..i ada bagi alasn knape hantar lamabt...but she wont listen...but instead she told me.."No Excuse!!"...hukhuk...for sure lecturer will deduct my lab report marks...sedihnya...boleh ke nak dapat 3 pointer for microbe subject for this semester...risaunya!!.nampaknya kena la target test 2 n final exam..kn buat betul2 la untuk test esok n coming final exam...huuuuuhh...on the way nak kuar dari pintu office biotech tu...tiba2 terlintas pula nak tgk result first test bioreactor..takutnya....mencemaskan je...mana la tau markah teruk....dah la tengah sedih sbb lecturer macam tak nak terima je lab report microbe tu...tgk kat name list result first test bioreactor tu...cari punya cari...jumpa la nama khadijah binti azhari...sederet ngn nama tu...sebelah kanan tertera la markah perseratus & perduapuluh..berapa ye agak2 markah khadijah ni....pejam mata...tarik nafas panjang2...then baru la tengok...alhamdulillah!!!That is the first perkataan keluar dari mulut..macam tak percaya je bila tgk markah macam tu...sampai 2 3 kali tgk result tu nak pastikan betul ke tidak markah yang tertulis kat kertas tu...rasanya...b4 amik test tu...bukannya baca betul2...just flip through the notes..and just read sekali lalu je...hafal pun tak...apatah lagi nak fahamkan...leganya bila tgk result mcm tu..lulus...hati yg sedih td terus berubah jadi happy...happy sgt...tak sangka langsung boleh lulus...hehehe...happy happy juga...tapi jgn lupa study untuk final exam pula...biar dapat 4 flat untuk subjek bioreactor...amin!!!

1 comments:

pai_ilham al-adwa' said...

Tahniah Kak Cik.....segala puji bagiNya...all the best in future!